infomalaya


5 March 2017

Day 21/100

Alhamdulillah, projek rod heavy cover game saya semalam dah siap 50%. Tinggal nak ikat guide dan sapu epoxy sahaja. Semangat sangat nak buat malam tadi sampai lambat masuk tidur. Akibatnya, saya jadi mengantuk di sekolah hari ni, banyak kerja saya tertangguh. Salah saya sendiri, dah tahu esok kerja, jadi kenalah masuk tidur awal sebelum pukul 12. Degil betul.

Misi saya minggu ni ialah masuk tidur sebelum pukul 12 tak kiralah banyak mana pun kerja saya. Rasanya ramai dah tahu yang tidur yang cukup memang penting. Saya pun tahu, tapi degil jugak nak tidur lambat.

Apa pun, saya akan cuba juga. Tidur yang cukup juga adalah salah satu perkara yang saya nak capai dalam tempoh 100 hari ni—walaupun dah tinggal lagi 79 hari.